Сашо Кадиев и Косъма разсмиват публиката в „Досадникът“

Сашо Кадиев и Косъма разсмиват публиката в „Досадникът“
Сашо Кадиев, Мариан Бачев и Александър Сано забавляват зрителите в „Досадникът“. Снимка: Театър "Мелпомена"
A A+ A++ A

Водещият на „Преди обед“ Сашо Кадиев и познатият като Косъма от „Под прикритие“ Александър Сано са само част от звездния тандем на комедията „Досадникът“. Частният театър „Мелпомена“ кани в състава и таланти като Мариан Бачев, Александър Дойнов, Петьо Петков-Шайбата и Михаил Петров от Пернишкия театър.

Представлението ще разсмива зрителите на 30 януари и 20 февруари 2014 на сцената на Сатиричен театър „Алеко Константинов“.

„По отношение на героя не ми беше трудно. Истината е, че като малък аз съм бил този досадник, сега някак си съм се озаптил. Очевидци твърдят, че съм бил ужасно досадно дете. Оттам ми се възвърна споменът, защото един актьор винаги трябва да взема от себе си за една роля, от това, което е преживял“, споделя Александър Кадиев за ролята си в комедията.

„Никой досадник не осъзнава, че е досаден, и се учудва и изненадва, когато хората, с които дружи, му казват, че е досаден. Той си мисли, че е приятен, няма съзнание, че е адски досаден. Ако си досадник и така си се родил, си носиш мъката цял живот, никой не си общува с теб, никой не отговаря на обажданията ти“, добавя още той.

#Александър Кадиев #Александър Сано #Мариан Бачев #комедия #Сатиричен театър

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Култура
Последно от Култура

Всички новини от Култура »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници