Депутат от „Атака“: Скандалът в самолета дойде от енергийната мафия

Депутат от „Атака“: Скандалът в самолета дойде от енергийната мафия
Снимка: „Гласове“
A A+ A++ A

Скандалът в самолета е атака срещу нас от енергийната мафия, заяви депутатът от „Атака“ Николай Александров пред Би Ти Ви.

„Скандалите срещу нас са от една енергийна мафия, която ние ударихме с поправка в закон, която беше приета. Това в самолета не мога да коментирам, защото не съм присъствал. На много хора засегнахме интересите и това са абсолютно целенасочени атаки. Ние не предизвикваме скандали, това е целенасочена провокация към лидера на „Атака“ и партията. Това е провокация от страна на една енергийна мафия, която е забогатяла с 200 милиона“, заяви Александров.

Волен Сидеров е ударил варненски полицай с юмрук в лицето. Инцидентът е станал в понеделник вечерта на Летище Варна, докато униформените се опитвали да усмирят депутата, който влязъл в схватка с гражданин, пътувал в самолета, в който е пътувал и Сидеров. Преди това е тормозил френски дипломат в самолета.

Междувременно с официална декларация ГЕРБ осъди поведението на Волен Сидеров и неговите депутати на Летище Варна.

„Абсолютно недопустимо е политически лидер или народен представител да напада и да се саморазправя с български гражданин. От ГЕРБ сме учудени от мълчанието на всички компетентни органи по този грозен криминален инцидент“, се казва в позицията.

#Атака #Волен Сидеров #Николай Александров #летище Варна #Александров #ГЕРБ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"