Кой е най-дебелият човек на света?

Кой е най-дебелият човек на света?
A A+ A++ A

Британец, който закусва с осем хотдога, бе обявен за новия най-дебел човек на планетата.

Кейт Мартин на 42 години тежи 368,5 килограма и не може да се мръдне от леглото си. За него полагат грижи цели 18 души, сред които санитари и медицински сестри.

Когато се налага да посети болница, за него поемат грижата 8 човека от спешна помощ, за да успеят да го натоварят в специална линейка, която може да се справи с тежкия товар.

За да може изобщо да бъде подложен на някакво лечение, Кейт трябва първо да изгуби половината от теглото си. Това е минимумът, за да бъде възможно да му бъде поставен гастрален пръстен.

Обичайното меню на Кей се състои от закуска от 8 хотдога, 4 филии хляб, често допълнени с шунка, кафе с много захар. За обяд обикновено изяжда няколко шоколада, сладкиши, пакети с бисквити и отново пие кафе. Вечерята му е най-обилна – две големи порции печено телешко с пълна гарнитура, 16 наденици и семеен пакет чипс (около килограм), полято отново с едно кафе със захар.

Подобно на всички други екстремно дебели хора Кейт не може да си купува дрехи дори от магазините за хора с наднормено тегло. Няма приятелка и любовният му живот е в затишие от много години. Почти няма приятелски кръг, тъй като дори не може да напусне леглото си.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Здраве
Последно от Здраве

Всички новини от Здраве »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"