Сидеров скочил да бие млад мъж, който го нарекъл „простак“

Сидеров скочил да бие млад мъж, който го нарекъл „простак“
Въпреки тъмнината и лошото качество ясно се вижда Волен Сидеров и наличието на униформени служители. Снимка: http://noresharski.com/
A A+ A++ A

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров е скочил на бой на млад мъж, който го нарекъл „простак“.

Скандалът, за който се разбра късно снощи, се е разиграл на летище Варна. В разправията са участвали и други депутати на „Атака“.

„Групата на „Атака“ се е състояла от 6-има мъже и 3 жени, които пътували в самолета от София за Варна“, разказа пред Нова телевизия Росица Пенкова, главен редактор на varnautre.bg.

„В самолета г-н Сидеров разговарял на висок тон с жена, която пътувала във втора класа, докато той е бил в първа. Най-вероятно тя е била от неговата група, познавали са се. Разговорът се е провел на висок тон, а той започнал да вади документи. Доста шумно е обяснявал на жената вътрешнопартийни неща“, обясни Пенкова.

По разкази на свидетели, когато слезли от самолета и се качили на рейса, който да ги откара до терминала, възмутен от поведението на  Сидеров младеж нарекъл лидера на „Атака“ простак.

Волен Сидеров и депутатите му веднага скочили на 30-годишния мъж.

„Разказаха ни, че на репликата простак г-н Сидеров му скача“, заяви Росица Пенкова.

Шофьорът на автобуса натиснал авариен бутон и спрял. На мястото веднага пристигнали служители по сигурността на летището.

Скандалът се възобновил на новия терминал на летището, докато пътниците си вземали багажите. Очевидци разказват, че хората с г-н Сидеров започнали да принуждават останалите пътници от автобуса, които са снимали скандала, да изтрият записите.

Случката се е разиграла около 8:20 часа.

„Отвън отново е имало бой между депутатите и въпросното момче. Не мога да кажа дали са били 6 срещу 1“, заяви Пенкова.

#Волен Сидеров #летище Варна #"Атака"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"