Пратили SMS за откуп на бащата на Хюлия

Пратили SMS за откуп на бащата на Хюлия
Пратили SMS на бащата на убитата Хюлия. Снимка: „24 часа“
A A+ A++ A

SMS с откуп за 300 хил. лева са пратили на телефона на бащата на убитата Хюлия Маджарова нейните похитители часове след смъртта й, научи Стандарт нюз.

Вечерта, малко преди полунощ, когато е била повикана по телефона, младата хубавица от варненското село Белоградец е казала на компанията, че излиза за 5 минути. Пред всички тя обяснила, че по телефона й звъннал нейният съученик и приятел Иван и за малко ще се срещне с него.

Компанията стояла до 1 ч. в механата на семейната фирма на входа на селото, но момичето така и не се появило, разказа приятелката й от детските години. Сутринта баща й Назми тръгва да я търси с колата и открива следи от кръв на моста на магистрала „Хемус“ близо до съседното село Млада гвардия.

Едва в ранния следобед бащата получава SMS с искания откуп, но без да е посочено мястото, където да остави парите.

Според една от версиите похитителите на момичето са я убили още през нощта и са искали да спечелят време да се укрият и да потулят следите от кървавото престъпление.

В Белоградец живеят 1300 души, като 1/3 от тях са християни. „Има работа за всички. Не се делим на мюсюлмани и християни“, категоричен бе кметът Али Хасанов, който живее в съседство с почернената фамилия и е приятел на семейството на Хюлия.

#Хюлия Маджарова #Белоградец #магистрала Хемус

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"