Кметът на Белоградец: Хюлия е убита от ревност

Кметът на Белоградец: Хюлия е убита от ревност
A A+ A++ A

Кметът на Белоградец Али Хасанов каза, че е близък приятел на тримата братя Маджар и според него Хюлия Маджарова е убита от ревност.

Той смята, че между мюсюлманите и християните, които са 30 на сто от населението в селото, няма напрежение въпреки трагедията.

„Ние от столетия живеем заедно и никой не отдава значение на факта, че може би българин е убиецът на Хюлия“, добави кметът, цитиран от „24 часа“.

Според участник в компанията на изчезналото момиче Хюлия е излязла в 23:45 часа от заведение в селото, където е празнувала с 16 човека и бившия си приятел Аксел.

След позвъняване по телефона убитата е заявила, че излиза със своя съученик от Варна Иван, който е дошъл в селото. След това на няколко пъти звъняла на Аксел, но компанията не видяла нищо необичайно и хората се разотишли от механата на баща ѝ. Последното желание на Хюлия било да направи и да сервира кафе на всички, които празнували.

Нейна приятелка споменава и за бившия приятел на Хюлия - Николай, който миналото лято се появил в селото с пистолет на кръста.

Според приятелката на загиналата жена той често спирал на разклона за Белоградец и я привиквал на разговори. Хюлия се оплаквала, че я заплашва.

#Хюлия Маджарова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"