ДПС си поставя за цел да се бори с авторитаризма

ДПС си поставя за цел да се бори с авторитаризма
ДПС ще се бори с авторитаризма. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

ДПС е натоварена с голяма отговорност - да възстанови необратимо демократичното устройство и развитие на България, да отстрани завинаги сенките на авторитаризма и силоващината от управлението на държавата.

Това се казва в поздравлението на Лютви Местан по случай 4 януари - учредителната дата за ДПС. Председателят на партията поздравява сърдечно и признателно всички членове, симпатизанти и поддръжници, всички братя и сестри в България и по света, се посочва в съобщение от партията.

„Изпратихме една година, изпълнена с политическо напрежение. За нас обаче 2013 г. не е белязана единствено със знака на катаклизмите и протестите, защото ние, в ДПС, дори в тях четем болезненото усилие на политическия процес и на гражданското общество да се излекуват от тежките рани, нанесени от четиригодишното авторитарно управление“.

Сега ДПС носи високата вътрешнополитическа отговорност да възстанови необратимо демократичното устройство и развитие на България, да отстрани завинаги сенките на авторитаризма и силоващината от управлението на държавата, посочва Местан.

#Лютви Местан #ДПС #България #протести

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"