Двама загинаха при масов ромски бой в Чирпан

Двама загинаха при масов ромски бой в Чирпан
Двама души починаха след масов бой между две ромски фамилии в Чирпан, съобщиха от полицията. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Скандал между две ромски фамилии в Чирпан стана причина за масово сбиване, вследствие на което мъж и жена загубиха живота си.

Двама души починаха след масов бой между две ромски фамилии в Чирпан, съобщиха от полицията.

На 11.02. т.г. около 22.10 ч. в Районното управление на полицията - Чирпан, е получено съобщение за сбиване в ромския квартал на града.

Причина за скандала станали реплики, разменени между жени от двете ромски фамилии по повод съпруга на една от тях.

След употреба на алкохол една от фамилиите решила да защити честта си и отново атакувала другата, въоръжена с подръчни средства (брадви, мотики, вили, лопати, дървени сапове и метални тръби).

В мелето 43-годишният Ч.Д. е ударен с тъп предмет по главата и загинал на място.

Пострадали са 34-годишният И.И. и брат му И.Д., 45-годишен, които са получили фрактури на черепа. Двамата са прегледани в Центъра за спешна медицинска помощ в Чирпан и са оставени за лечение в МБАЛ – Стара Загора, без опасност за живота.

21-годишният Д.Д., който получил фрактура на лявата раменна кост, причинена от изстрел със самоделно огнестрелно оръжие, изработено от тръба, е настанен за лечение в МБАЛ – Стара Загора, без опасност за живота.

18-годишният П.С., получил нараняване в областта на главата, причинено от удар с тъп предмет. Прегледан е и освободен за домашно лечение, без опасност за живота.

41-годишната К.А. е приета в Центъра за спешна медицинска помощ в Чирпан с фрактура на черепа, причинена от удар с твърд предмет, където въпреки медицинските грижи починала.

#Чирпан #ромски фамилии #масов бой #загинали

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"