Брад Пит и Том Круз пред вражда

Брад Пит и Том Круз пред вражда
Брад Пит не крие антипатиите си към Том Круз. Снимка: www.raphanomundo.com
A A+ A++ A

Очаква се скоро Брад Пит и Том Круз да влязат в конфликт, тъй като са потвърдили участието си в новия филм „Go Like Hell". Двамата холивудски титани работиха за първи път заедно през 1994 г., когато направиха хита „Интервю с вампир". Феновете им очакват с нетърпение техния нов епичен сблъсък на големия екран, но според слуховете сблъсъкът ще е най-вече на егото им.

„И двамата са свикнали да бъдат най-централни фигури и участието им в един и същ проект ще бъде проблем. Екипът отсега се чуди как да направи така, че нито един от тях да не се чувства пренебрегнат", твърди източник, близък до кръга на Круз.

В „Go Like Hell" Том ще влезе в образа на легендарния американски конструктор на автомобили Карол Шелби. Филмът ще разкаже историята на интензивното съперничество между Ford и екипа на Ferrari.

В откровено интервю неотдавна Брад призна, че с Том са различни като двата полюса и затова няма добри спомени от снимките на „Интервю с вампир". „Той ме потискаше, когато снимахме заедно. Дойде момент, в който наистина започнах да негодувам срещу поведението му. Сякаш той беше северният полюс, а аз южният. Том винаги идваше енергично и започваше да се ръкостиска с всички от екипа, а аз съм разсеян и мога да се блъсна в човек и чак тогава да го забележа и да го поздравя. Във всеки наш разговор усещах свирепа конкуренция."

#Брад Пит #Том Круз

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"