Френският Тур с интерес към Божинов

Френският Тур с интерес към Божинов
A A+ A++ A

Френският Тур проявява интерес към нападателя Валери Божинов.

Не е изключено в дните след Нова година представители на тима да се свържат с голаджията, който в момента е свободен агент, за да преговарят за евентуалното му привличане в първенството на Лига 2 в страната, пише БГНЕС.

От десетина дни фирмата на българина Даниел Димов "Балканиан Еъруейз" е спонсор на втородивизионния клуб. Бизнесменът вече обяви, че е готов да извади допълнителни средства за привличането на играчи, като единственото условие е да са негови сънародници.

След дисциплинарното си уволнение от Спортинг през септември Божинов тръгна да се съди с португалците. От 1 януари обаче няма да има юридически пречки той да заиграе в нов клуб. Към него интерес проявява Левски, искат го и тимове от Турция.

Дори да не успее да привлече Божинов, Тур ще проучи възможността за трансфер на други двама състезатели от България. Единият е наскоро избраният за нападател на годината в "А" група Мартин Камбуров от Локомотив Пловдив. За него обаче ще трябва да бъде платена сериозна сума, тъй като "смърфовете" надали ще се разделят лесно с най-важния си футболист. Другият е централният защитник Пламен Крачунов, който е свободен агент след освобождаването му от ЦСКА в началото на първенството.

#Валери Божинов #Тур

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници