ГЕРБ се цели за поне пет евродепутати

ГЕРБ се цели за поне пет евродепутати
"Самият факт, че имаме толкова много наши симпатизанти и членове на партията, означава, че ПП ГЕРБ е жива, и че ПП ГЕРБ е първата политическа сила“, коментира зам.-председателят на партията. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

„ГЕРБ си поставя за цел минимум пет депутати на евроизборите през май 2014 г.“, заяви заместник-председателят на партията Цветан Цветанов при откриването на Европейския информационен офис в София на евродепутата Моника Панайотова.

Надявам се, че на предстоящите важни избори за България – европейските през май 2014 г. – ще имаме най-много европейски депутати, колкото сме имали досега от самото учредяване на партията”, посочи Цветанов.

„Общинските съветници и районните кметове реализират политиките на местно ниво. Самият факт, че имаме толкова много наши симпатизанти и членове на партията, означава, че ПП ГЕРБ е жива, и че ПП ГЕРБ е първата политическа сила“, коментира зам.-председателят на партията.

„Благодаря на Моника Панайотова, че през 2006 г., като представител на неправителствения сектор, тръгна заедно със сдружение ГЕРБ, след което учредихме партия ГЕРБ. Вече 7 години по-късно, Моника Панайотова даде възможността на много млади хора да могат да бъдат реализирани чрез партия ГЕРБ“, отбеляза той.

„Усилията на Моника са доказателство за това, както и възможността да бъде депутат в 41-во Народно събрание, да бъде председател на комисия за еврофондовете и в течение на обстоятелствата, които се наложиха в Европейския парламент – тя успя да доизкара предстоящия мандат като евродепутат, който завършва след няколко месеца“, каза още Цветанов, предава „Фокус“.

#ГЕРБ #избори #Европейски парламент #евродепутати #Моника Панайотова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Брюксел
Последно от Брюксел

Всички новини от Брюксел »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"