Психопатът, заплашвал Мадона, избяга от лудницата

Психопатът, заплашвал Мадона, избяга от лудницата
По време на процеса срещу Хоскинс Мадона свидетелствала, че преследването му й е причинило ужасяващи кошмари. Снимка: madonnaremix.com.mx
A A+ A++ A

Психопат, преследвал и заплашвал Мадона с убийство, е избягал от психиатричната клиника, в която се е лекувал, съобщи БТА, цитирана от bTV.

През 1996 г. Робърт Хоскинс, който днес е на 54 години, е бил осъден на 10 години затвор заради преследване на Мадона, проникване в дома й в Холивуд, докато тя отсъствала, и заради заплахи, че ще й пререже гърлото.

Хоскинс бил бездомник от Орегон и възприемал Кралицата на попа като негова съпруга. Певицата за първи път го видяла да обикаля около дома й през 1995 г.

Няколко месеца по-късно, когато звездата била във Флорида, Хоскинс прескочил оградата на дома й и влязъл басейна на къщата, преди да бъде прострелян два пъти от притекъл се охранител.

По време на процеса срещу него Мадона свидетелствала, че преследването му й е причинило ужасяващи кошмари.

След излежаване на присъдата си Хоскинс бил пратен в болница в Калифорния. Оттам той бил изписан, но после отново проявил лудост и бил арестуван и пратен в друга клиника през 2011 г.

Миналия петък обаче опасният психопат напуснал болницата в Норуолк, в Лос Анджелис, и оттогава никой няма информация за него.

Полицията описва преследвача на Мадона като психопат със склонност към жестокост, когато не взема лекарствата си. Полицаите препоръчват никой освен специалисти да не се доближава до него.

#Мадона #лудница #Орегон #Холивуд #Флорида #в Лос Анджелис #Калифорния

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"