Нели Рангелова сменя Николета Лозанова в „Поверително от NL”?

Нели Рангелова сменя Николета Лозанова в „Поверително от NL”?
A A+ A++ A

Тази събота, на 21-ви декември Нели Рангелова и Георги Христов ще говорят откровено за музиката, приятелството, успехите и лъжите в жълтите медии – една приятелска среща в „Поверително от NL".

Лъжа или сензация е  срещата на скандалния италиански футболист Марио Балотели с Николета Лозанова? Коя е дамата, за която Росен Петров се проявява като истински джентълмен? Какво видя клюкарката Лили на церемонията „Жена на годината"? Кои бяха ВИП гостите на специалния юбилей на сп. Ева?  Репортерката на Николета Лозанова ще разкрие само в „Поверително от NL".

Папапрашките мрежи на телевизионния таблоид уловиха бившата съпруга на Веселин Маринов, която вечеря с тайнствен мъж, докато в близост до ресторанта певецът на народа изнася традиционния си концерт.

Кой принуди Никол Станкулова да се превъплъти в шофьор? Ще разбие ли певицата Йоанна публичните митове за себе си, Орлин Павлов и семейството си? Само Николета Лозанова знае отговорите на тези въпроси.

Имало ли е любовна връзка между Нели Рангелова и Георги Христов? Каква е разликата между спонсор и меценат? Ще съди ли поп-изпълнителят жълтата преса? Двама приятели на сцената и в живота се връщат в спомените и говорят за настоящето.

Ще замени ли Нели Рангелова Николета Лозанова в „Поверително от NL" или ще остави телевизионния таблоид на чаровната водеща? Само в „Поверително от NL" Нели Рангелова разкрива: „Имам три любови – двамата Георги и един Мартин", а Георги Христов признава, че не страда, че няма съпруга и деца, по-скоро е  радостен, че „не е позволил на никой да му трови живота".

#Георги Христов #„Поверително от NL" #Николета Лозанова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"