Петър Стоянов: Протестиращите свършиха своята работа

Петър Стоянов: Протестиращите свършиха своята работа
Протестиращите свършиха своята работа - удариха силно камбаната на обществото, заяви Петър Стоянов. Снимка: www.gustonews.bg
A A+ A++ A

„Протестиращите свършиха своята работа - удариха силно камбаната на общественото недоволство срещу корупцията, тайните политически договорки и отчайващата липса на морал в нашата политика“, заяви бившият президент на България Петър Стоянов, предаде 24chasa.bg.

По думите му непочтено и нелогично е било да се очаква от протестиращите да дават политически алтернативи, в смисъл да посочват кой и как да управлява България. „Това не е тяхна работа - това е работа на политиците. В този смисъл политиците извън БСП и ДПС се провалиха - поне досега, защото не свършиха своята работа, очаквайки гражданите и „ранобудните студенти“ да я свършат вместо тях“, каза още Стоянов.

„Сигурно е само едно - през май ще имаме избори за Европейски парламент и политическите партии вече се готвят за тях. В това е и нещастието на Реформаторския блок - защото при евентуални избори за национален парламент можеха да разчитат на повече депутатски кресла“, каза още Стоянов.

#Петър Стоянов #България #протест #ДПС #Парламент #БСП

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"