Мартин Димитров: Готов съм да напусна “Синьо единство”

Мартин Димитров: Готов съм да напусна “Синьо единство”
Няма друга алтернатива на сегашното управление, освен Реформаторския блок, твърди Мартин Димитров. Снимка: www.webcafe.bg
A A+ A++ A

“Няма друга алтернатива на сегашното управление, освен Реформаторския блок. Нямам никакво намерение да излизам от този блок. Бих напуснал “Синьо единство”, за да остана в блока”, заяви пред bTV десният политик Мартин Димитров, който към момента е в редиците на формацията на Надежда Нейнски.

„Ако някой напусне блока сега, то той трябва да е готов да се яви самостоятелно на изборите. Другото би означавало само ново разцепление на дясното. Към реформаторите тепърва ще се присъединяват нови и нови хора”, смята Димитров.

Петър Москов от ДСБ, обясни, че на заседанието на Гражданския съвет към реформаторите в понеделник е било взето решение мандат за подписване на споразумение за обединение да получат 5 партии. Шестата – “Синьо единство”, е останала без това право, заради „различия в тезите”, които за 4 месеца преговори не са били преодолени.

Освен Граждански съвет, блокът на десните ще разполага и с Изпълнителен съвет от около 20 души, част от които ще представляват формацията пред институциите. Ще бъде избран и говорител.

#Мартин Димитров #Петър Москов #блок #ДСБ #формация #решение #"Синьо единство"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »