Диляна Попова ще осиновява бушменче

Диляна Попова ще осиновява бушменче
Диляна Попова иска да осинови бушменче. Снимка: life.dir.bg
A A+ A++ A

Манекенката Диляна Попова иска да стане попечител на 2-3 годишно бушменче, в което се е влюбила по време на риалити шоуто „Африка: Звездите сигурно са полудели“.

„Не ми е жал за него. Виждам, че то е щастливо там, и много добре знам, че това е така, защото не знае друг живот. Не знае какво е да не си в пясъка и крачетата ти отдолу да не са като шкурка, защото ходиш бос. Това не означава, че не би могло да бъде по-щастливо. Не искам да му отнемам нещо заради собствения си егоизъм, но тук то може да учи, да развива някакъв талант, какъвто подозирам, че има", обяснява Попова пред „24 часа“.

Тя вече е направила връзка с родителите на Алекс, както журналистът Георги Тошев кръсти детето. Идеята е да го вземе в България, той да поживее няколко години тук, да види дали ще му хареса и сам да прецени къде иска да бъде. „Той е много интелигентно и адаптивно същество. Съдбата ни е срещнала и мисля, че има причина за това. Аз не живея в провинция на България, където да го сочат с пръст заради различния цвят на кожата. Мисля, че мога да му подсигуря хубав живот“, допълва Диляна.

За момента майката на Алекс е съгласна да пусне сина си. Жената дори очаквала това да се случи, след като се запознава с българите и вижда колко много го харесват. Остава само бащата на бушменчето да даде позволение, за да се задвижи идването му. Преди всичко обаче Попова попитала Теди Кацарова дали има нещо против, защото певицата също изявила желание да вземе детето при себе си. Теди дала зелена светлина на Диляна, понеже преценила, че тя ще се справи по-добре.

#Диляна Попова #Африка: Звездите сигурно са полудели #Теди Кацарова #Георги Тошев #България

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници