Мадона планира да прекара Коледа с Шон Пен

Мадона планира да прекара Коледа с Шон Пен
Мадона се събора с Шон Пен по Коледа. Снимка: ЕПА/ БГНЕС
A A+ A++ A

Наскоро Джей Ло заяви, че ще изкара коледните празници с експоловинката си Марк Антъни. Още една друга голяма звезда ще предпочете компанията на бившия си по време на празниците и това е Мадона.

Поп кралицата бе омъжена за актьора Шон Пен в периода 1985-1989 г. и напоследък двамата все по-често си общуват и се виждат. Миналия месец Мардж дори замина за Хаити, за да се включи в благотворителна инициатива на Пен, след като заряза по-младото си гадже Брахим Зайбат, с когото бе през последните три години.

„Тя има нужда от някой, който да ѝ е равен. Трябва да бъде предизвиквана и Шон го прави. Двамата искат да се видят по Коледа и Мадона дори обмисля да си наеме местенце в Хаити. Постоянно се чуват и приятелите им се шегуват, че догодина ще се оженят отново“, каза източник пред The Sun.

Мардж рядко остава без мъж до себе си, а след раздялата с Брахим вече е свободна жена. Слухове твърдят, че тя е решила да скъса с далеч по-младия танцьор след духовни напътствия от нейните гурута в религията кабала.

„Те ѝ казаха да приключи с него, защото енергията му не ѝ влияела добре и тя се нуждаела от по-възрастен мъж. Брахим беше добър за нея за известно време, когато се нуждаеше от младо гадже, с което да се забавлява, без да се обвързва сериозно“, добави източникът.

#Мадона #Шон Пен #Коледа #Брахим Зайбат

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници