„Атака“ е хвърлена на кучетата от ДПС – нов проект я замества, казва Борисов

„Атака“ е хвърлена на кучетата от ДПС – нов проект я замества, казва Борисов
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

С тези двама депутати и масираната атака по Волен Сидеров считам, че някой на високо ниво, най-вероятно в ДПС, го е хвърлил на кучетата и „Атака” ще бъде заменена от друг проект“, коментира председателят на ГЕРБ Бойко Борисов.

Моят прочит на това, което се случва, е, че в момента, в който излязоха тези двама наши депутати от ГЕРБ, масирано, през една агенция, започнаха да излизат снимки на Волен Сидеров от различни курорти и видно нелицеприятни. Понеже аз, на Моника Станишева, съм й сърбал попарата, видяхте опорните точки, които е правила години наред, включително и 2 милиона българи в София са били подложени на умишлена криза с боклука, след това 6 години депото в Суходол работи, сиреч имало е и тогава капацитет, бяха ни спретнати тези кризи точно преди изборите“, каза Борисов.

И си спомням, когато излизаха негативните доклади от Европейската комисия за тройната коалиция. С тези двама депутати и масираната атака по Волен Сидеров считам, че някой на високо ниво, най-вероятно в ДПС, го е хвърлил на кучетата и „Атака” ще бъде заменена от друг проект. Иначе не мога да си представя, че точно там ще излизат тези снимки. Видно е, че са правени от много близки хора на Сидеров“, коментира председателят на ГЕРБ, предава БГНЕС.

#Волен Сидеров #„Атака” #ГЕРБ #Бойко Борисов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"