Волен Сидеров на луксозна почивка и в Париж

Волен Сидеров на луксозна почивка и в Париж
Сидеров бил отседнал в най-скъпия хотел в света - "Фор сийзънс Джордж Пети", който се намира в центъра на Париж до Айфеловата кула. Снимка: ПИК
A A+ A++ A

Нови скандални снимки на Волен Сидеров по време на луксозна почивка бяха показани от агенция ПИК.

Сидеров бил отседнал в най-скъпия хотел в света - "Фор сийзънс Джордж Пети", който се намира в центъра на Париж до Айфеловата кула.

Пътуването е отпреди няколко години. На покривните етажи на този хотел, където отседнал Сидеров,  са разположени най-скъпите апартаменти, чиято цена започва от 5000 евро на вечер. Тези апартаменти в хотела се наемат обикновено от арабски шейхове, крупни петролни босови и руски олигарси.

Миналата седмица, докато в парламента в София се гласуваше бюджета за следващата година, депутати от "Атака" се радваха на топлото време на плажа Варадеро в Куба. Те си подарили почивката по случай рождения ден на депутата Деница Гаджева, която е родена на Острова на свободата.

"Не виждам да е Волен Сидеров. Не знам къде сме били, за първи път бяхме в Куба, бяхме в Хавана и обикаляхме доста места", коментира депутатът от „Атака" Илиан Тодоров пред Би Ти Ви в четвъртък, уточнявайки, че морето и пясъкът на плажа може и да са тези на Обзор.

Финансирането на екскурзията до тази екзотична дестинация е станало по думите му с лични средства. Неговият престой бил 2500 лв. собствени пари. Целта на посещението пък била „проучване на корените на колониализма".




#Волен Сидеров #Сидеров #Париж #Куба #„Атака" #Илиан Тодоров

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »