Царят е гол!

Царят е гол!
A A+ A++ A

След като държавата отмъкна двореца „Кричим“ от имотите на Симеон Сакскобургготски, сега с настървеността на хрътка погва и други негови собствености, като „Царска Бистрица“ в Боровец.

Ако и този имот бъде признат за държавен, тогава ще се води дело и за 875 хил. лв. - приходи от сеч на дървен материал, от входни такси и от наема на всички имоти заедно с лихвите. Изобщо излиза, че да си цар в днешно време не е оферта. Особено ако си извън властта. Защото друго е като си на власт.

Тогава е лесно – хвърлят се обещания за колко дни ще се оправи България, развяват се популистки лозунги и междувременно, сякаш между другото, си връщаш няколко имота, приватизирани по време на друг режим. А сега – първо „Врана“, после „Кричим“, „Бистрица“ и накрая...„Царят е гол!“.

Защото 21 век не е никак благосклонен към царете и техните наследници. В крайна сметка, шом нацията е гола, време е и царят да е гол.

Обаче, за разлика от болшинството българи, Симеон II е „гол“ напълно образно. Да жалим за Царя в днешно време е смешно. Още по-смешно е обаче неговите имоти да не останат за държавата, както е редно.

#Симеон Сакскобургготски #Кричим #Бистрица #Врана #цар

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от По ваш сигнал
Последно от По ваш сигнал

Всички новини от По ваш сигнал »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници