"Официалното" посещение на "Атака" в Куба било с лични пари

"Официалното" посещение на "Атака" в Куба било с лични пари
Според Тодоров, на снимките не е Волен Сидеров. Снимка: www.zapernik.com
A A+ A++ A

Посещението на Волен Сидеров и група депутати в Куба е било заради членството му в групата за приятелство и е било официално. За него от партията платили с лични пари, а пътуването случайно съвпаднало с рождения ден на народния представител Деница Гаджева.

Това обясни самата тя в емоционални интервюта пред ТВ7 и Нова телевизия в сряда.

Докато Атака е била в Куба, в парламента в София се гласуваше бюджета за следващата година. Междувременно в интернет се появиха снимки на Волен Сидеров, който според публикациите към тях по това време е бил на плаж в Куба.

Пред бТВ обаче Илиан Тодоров не можа да си спомни къде точно са били в Куба. Той се съмнява, че на снимките с плажа е именно лидерът на Атака.

"Не виждам да е Волен Сидеров. Не знам къде сме били, за първи път бяхме в Куба, бяхме в Хавана и обикаляхме доста места", коментира депутатът от „Атака", уточнявайки, че морето и пясъкът на плажа може и да са тези на Обзор.

Финансирането на екскурзията до тази екзотична дестинация е станало по думите му с лични средства. Неговият престой бил 2500 лв. собствени пари. Целта на посещението пък била „проучване на корените на колониализма".

#Волен Сидеров #Куба #Атака #София #Илиан Тодоров #Деница Гаджева

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"