Краят на ерата Цветанов настъпва, смята Мирослав Найденов

Краят на ерата Цветанов настъпва, смята Мирослав Найденов
Найденов посочи, че Танчев е бил един от най-приближените хора на Цветанов. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

„След тези напускания можем да направим извода, че краят на ерата на Цветанов настъпва“, заяви пред „Фокус“ съучредителят на партия БАСТА Мирослав Найденов във връзка с напусналите парламентарната група на ГЕРБ Георги Марков и Светлин Танчев.

„Това, което е важното и което каза и лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, е - необходимо е обновление на ръководството на ГЕРБ“, посочи Найденов.

„Цветанов незабавно трябва да отговори пред цялото ръководство защо напускат негови лични избраници, тъй като и двамата напуснали депутати са негови лични избраници. Ако Борисов иска да спре тази тенденция на разпад, който започва от парламентарната група, но няма да спре с нея, незабавно трябва да освободи Цветанов“, коментира бившият земеделски министър.

„Предполагам, че след Светлин Танчев, ще има и други напуснали. По отношение на Георги Марков е ясно, че е влязъл на мястото на Цветанов, защото Цветан Цветанов беше избран и от Благоевград, и от Велико Търново, и той отстъпи мястото си във Велико Търново на Георги Марков. Цветанов трябва да отговори и на този въпрос“, каза Найденов.

Той посочи, че Танчев е бил един от най-приближените хора на Цветанов.

„В миналия парламент имаше един тежък скандал около него и той беше защитен от Цветан Цветанов тогава. Танчев беше защитен от този тежък скандал в парламента, благодарение на добрите му контакти с Цветан Цветанов. Ако трябва да направя заключение - напусналите депутати са двама близки на Цветанов хора“, завърши Мирослав Найденов.

#Георги Марков #Светлин Танчев #Мирослав Найденов #Цветан Цветанов #Бойко Борисов #ГЕРБ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »