Big Brother All Stars с голям финал на 16 декември

Big Brother All Stars с голям финал на 16 декември
A A+ A++ A

След като Маги Желязкова и Киро Скалата напуснаха Къщата на Big Brother в понеделник, в сряда вечерта още двама от полуфиналистите ще напуснат предаването, оставяйки най-подкрепяните звезди в шоуто до 16 декември, когато ще бъде излъчен победителят на сезона.

Във вторник певицата Райна за първи път ще се окаже „ябълката на раздора“ след подаръка, който получи от Златка Райкова. Влизането на Райна в „захарната“ Изповедалня ще й донесе конфликти, каквито не е и предполагала.

След като тя прие възможността да опита от всички сладки изкушения в Изповедалнята, без да има право да ги сподели с останалите, днес всички съквартиранти ще покажат недоволството си от изключителните права на певицата.

Един от най-активните съквартиранти ще разкрие пред зрителите съкровени моменти от личния си живот. До този момент Златка Райкова се въздържаше да коментира факти от своя живот в Къщата, но днес една домашно приготвена торта истински ще разчувства плеймейтката. За първи път Златка ще разкаже на съквартирантите за своето семейство в чужбина, за детството и за най-близките хора.

#Big Brother All Stars 2013

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници