Пострадали протестиращи и полицаи в Киев

Пострадали протестиращи и полицаи в Киев
Милицията е била демонстранти, докато е събирала палатките, барикадирали улиците „Грушевский и Крипосний”. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Войник от вътрешните войски и служител на спецчастите „Беркут” са пострадали при разпръскването на протестите през изминалата нощ в украинската столица, предаде УНИАН.

От армията твърдят, че при разпръскването на протестите срещу служители на спецчастите „Бекрут” е използван сълзотворен газ.

От протестиращите също има пострадали. Милицията е била демонстранти, докато е събирала палатките, барикадирали улиците „Грушевский и Крипосний”.

„Милицията бие жестоко хората при разпръскването на протеста. Всичко е заснето на камери. Специалните части разделиха протестния лагер на две. Едната част от него е ликвидирана, палатките са съборени на земята. Другата част все още стои. На мястото пристигнаха и депутатите Шуфрич и Гайдаш", съобщават очевидци.

21-годишната Анна Заячковская "Мис Украйна - 2013" раздаваше чай и кафе на Евромайдан. Тя живее в Ивано-Франковск, но пътува, за да се включи в протестите.

#Киев #протестиращи

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Акценти

Инбет Казино