Китаец скочи на столичанин със сатър

Китаец скочи на столичанин със сатър
Снимка: "Стандарт"
A A+ A++ A

Със сатър в ръка собственик на китайски ресторант в София подгонил столичанин, който дръзнал да паркира пред заведението.

Паркомясто стана ябълка на раздора между столичанин и собственик на китайски ресторант, а разбеснелият се собственик заплаши дръзналия да паркира пред ресторанта му със сатър, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Срещу бизнесмена е образувано бързо полицейско производство за хулиганство, а китайският гражданин е задържан с полицейска мярка за 24 часа.

Сигналът за инцидента е бил подаден в полицията вчера преди обяд на тел. 112 от 23-годишен столичанин.

Пристигналият на място автопатрул установил обстоятелствата около инцидента. Минути преди това столичанинът паркирал колата си пред китайския ресторант.

Тутакси оттам излязла жената на собственика на заведението, която му обяснила, че никой не може да оставя колата си отпред.

Докато двамата изяснявали ситуацията, от ресторанта се появил и собственикът Й.Й., който, въоръжен със сатър, започнал да сипе закани и обиди срещу дръзналия да паркира столичанин.

По случая са разпитани трима очевидци, които свидетелствали срещу чужденеца. Материалите по случая са докладвани на Софийска районна прокуратура. По случая се води бързо полицейско производство по чл. 325 от НК.

#китаец #китайски ресторант #паркомясто #столичанин

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"