Скалата мисли за бъдеще в политиката

Скалата мисли за бъдеще в политиката
Дуейн Джонсън, по-известен като Скалата, не изключва възможността в бъдеще да се насочи към политиката. Снимка: popwatch.ew.com
A A+ A++ A

Дуейн Джонсън, по-известен като Скалата, не изключва възможността в бъдеще да се насочи към политиката.

„Понастоящем ежедневието ми е погълнато изцяло от правенето на кино, а от време на време, но все по-рядко, се появявам и в кеч шоута. Нещо обаче ми подсказва, че един ден ще се занимавам с политика“, сподели Джонсън, предаде БГНЕС.

„Признавам, доста съм привлечен от политиката, и по-специално от това да мога да работя за установяването на траен мир на планетата. А и да не забравяме, че като роден в САЩ, винаги имам шанс да стана президент“, обясни актьорът.

Джонсън е кечист трето поколение, като прякора си получава на ринга. В началото на века той започва да се снима и в киното.

Скалата играе в „Мумията 1“ и „Мумията 2“, „Кралят на скорпионите“, „Добре дошли в джунглата“, „Феята на зъбките“ и други, изявявайки се успешно както в екшъни, така и в комедии.

Последният му филм е „Пътешествие 2: Тайнственият остров“, в който си партнира с Майкъл Кейн. В него се разказва за чудния свят на митичната Атлантида, която героите откриват.

#Дуейн Джонсън #Скалата #актьор #политика

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"