Филмова класика в Музикална академия

Филмова класика в Музикална академия
A A+ A++ A

На последния голям концерт преди финала на Музикална академия ще се насладим на незабравимите песни от любимите български филми „Осъдени души“, „Вчера“, „Адаптация“, „След края на света“ и „И твойта майка също“. Янка Рупкина, Маргарита Хранова, Део, ВенЗи и Орлин Павлов ще се присъединят към звездите от академията, за да пеят с тях в дует.

За да подкрепи Поли Генова, на сцената с нея ще излезе Орлин Павлов. Те ще изпълнят авторския му хит „Секунда“. Филмовата песен е „Осъдени души“ от едноименния филм, изпълнена в оригинал от Лили Иванова.

Дичо ще разчита на верния си приятел Део. Той ще излезе за кратко от ролята на водещ, за да се качи на сцената и да изпълни песента 4D, заедно с приятеля си. Песента „Клетва“ от филма „Вчера“ е второто представяне на Дичо.

Маргатита Хранова с удоволствие се присъедини към Георги. Тя е възхитена от младия изпълнител, а дуетното им изпълнение е на песента „Устрем“. Георги ще има шанса да изпее класиката „Адаптация“ на Васил Найденов.

На екзотичната Прея се падна да изпълни песента „Под открито небе“ заедно с нейния автор и изпълнител, усмихнатия ВенЗи. Второто й изпълнение е едноименната песен от филма „И твойта майка също“.

Кичка Бодурова покани народната певица Янка Рупкина, за да изпеят заедно „Що не ме ожениш мамо“. Второто изпълнение на Кичка е песента към филма „След края на света“ на Васил Найденов.

#Музикална академия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници