Маги, Киро, Денди и двете Златки на номинации

Маги, Киро, Денди и двете Златки на номинации
Снимка: Нова телевизия
A A+ A++ A

Big Brother ще се опита да разведри съквартирантите, като ги изпрати на пазар с новата седмична мисия „Отгатни и преглътни“. На импровизирана поточна линия ще се появяват различни хранителни продукти, които участниците ще трябва да познаят. Киро и Денди ще трябва да помагат на останалите съквартиранти в предизвикателството, подсказвайки им имената на храните с определени думи.

Съквартирантите окончателно свалиха маските, изразявайки насъбралите се обиди и огорчения, по време на номинациите „очи в очи“ в сряда. След моментите на откровение между звездите бяха излъчени имената на Маги Желязкова, Киро Скалата, Денди, Златка Димитрова и Златка Райкова. Петимата номинирани ще трябва да се постараят повече отвсякога, за да спечелят зрителите малко преди наближаващия финал на Big Brother All Stars 2013.

Певицата Райна, която единствена поддържа мира с двата лагера, ще стигне до нови открития. Изпълнителката не подозира, че някои от съквартирантите изсипват множество обиди по неин адрес, и днес тя ще остане истински изненадана от наученото. В изповедалнята тя ще получи възможността да слуша в продължение на петнадесет минути коментарите на участниците.

#BIG Brother #Райна #Маги Желязкова #Киро Скалата #Денди #Златка Димитрова #Златка Райкова #Киро #Денди

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Анкета

Повлия ли инфлацията на джоба ви?