Разкриха причините за смъртта на Пол Уокър

Разкриха причините за смъртта на Пол Уокър
Пол Уокър е загинал от изгаряния, според аутопсията. Снимка: ЕПА/ БГНЕС
A A+ A++ A

Пол Уокър е починал вследствие на нараняванията си от катастрофата и термичните изгаряния в пожара. 40-годишният актьор не е загинал от удара, а от комбинацията между него и възпламеняването на автомобила. Това сочат данните от аутопсията, цитирани от световните медии.

Пол Уокър и приятелят му Роджър Родас, който бе негов финансов съветник и бивш рали състезател, починаха миналата събота. В момента се изясняват причините за катастрофата на колата. Токсикологичните изследвания и на двамата ще бъдат готови до 6-8 седмици. Лекарите обаче смятат, че те ще са отрицателни.

Междувременно CNN направи разследване на записите от трагичния инцидент. На тях се вижда, че колата не избухва веднага в пламъци. Това става минута след сблъсъка. Силният пожар пък лумва едва две минути след катастрофата. Това подхрани предположенията, че актьорът е можел да се спаси.

Анализът на CNN веднага подкладе слуховете и спекулациите, че Пол Уокър е жив. От няколко дни в интернет пространството се върти версията, че актьорът се е спасил.

#Пол Уокър #Роджър Родас

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници