Край на сериала „Д-р Хаус“

Край на сериала „Д-р Хаус“
Актьорът Хю Лори ще окачи на стената бастуна на Грегъри Хаус през май, тъй като краят на хитовия сериал ще настъпи преди началото на лятото. нимка: hughlaurie.net
A A+ A++ A

Актьорът Хю Лори ще окачи на стената бастуна на Грегъри Хаус през май, тъй като краят на хитовия сериал ще настъпи преди началото на лятото, съобщиха директорите на лентата.

В съвместно комюнике Лори и изпълнителните продуценти Дейвид Шор и Кейти Джейкъбс обявиха, че девети сезон на „Д-р Хаус“ със сигурност няма да има, предаде БГНЕС.

„Решението да сложим край на филма е болезнено, тъй като с него рискуваме да развалим стотиците си близки приятелства, изградени през последните осем години. А и шоуто за всеки от участниците бе извор на голяма гордост“, заявиха Хю, Дейв и Кейти.

„Продуцентите винаги са изобразявали Хаус като енигматична личност. Той никога няма да бъде последният, напуснал партито. Ще бъде по-добре, ако изчезне, преди музиката да спре, докато във въздуха все още витае известна мистика“, споделиха още тримата.

Очаква се последният епизод на „Хаус“ да сложи неофициалния край на актьорската кариера на Лори. Британецът неведнъж е намеквал, че иска да обърне внимание на музиката, след като приключи с образа на Грегъри.

#продуценти #сериал #Хю Лори

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"