Етиен напусна Музикална академия

Етиен напусна Музикална академия
A A+ A++ A

Десет дни преди финала на Музикална академия Етиен Леви напусна шоуто. За наградата от 100 00 лева останаха да се състезават петима изпълнители - Дичо, Прея, Поли Генова, Кичка и Георги.

След първите изпълнения по време на елиминациите журито единодушно спаси Дичо. Той представи парчето на Stone Sour „Through the glass", свирейки на китарата си. Фънки се зарадва, че най-после слуша истинска музика, но не пропусна да се пошегува с прическата на Поли Генова, като я оприличи на какаду.

Битката за оставане в шоуто продължи между Прея и Етиен. Преди обявяването на резултатите Етиен заяви, че е готов да си тръгне сам, ако правилата на шоуто разрешават, той иска да се прибере и да даде път на Прея, независимо от това какво решат зрителите. Правилата не го позволяват, но и не се наложи, защото шоколадовата Прея спечели зрителския вот с 68,8% срещу 31,2 за Етиен.

Етиен изпя „Can you feel the love tonight" на Elton John. Фънки коментира, че му трябваха два месеца и половина, за да изпее точното парче. Втората песен бе на ФСБ „Обичам те до тук“. Негов защитник бе колегата му от група „Те“ Ясен Велчев.

Това бе четвъртата елиминация за 19-годишната Прея. Първата песен, която тя изпълни, бе "Valerie" на Amy Winehouse. Здравко коментира, че Прея винаги е по-убедителна на елиминации. Втората песен бе Selah Sue "This word". Фънки го определи като изпълнение диамант. Неин защитник бе журналистът Владо Береану.

Във вечерта на елиминациите не липсваха и скандали. Отново имаше „челен“ сблъсък между Кичка Бодурова и Рут Колева. В спора се замесиха имената на Георги Христов и Тони Димитрова, въпреки че и двамата не бяха в залата. Всичко започна с това, че менторът Катя даде флашка с албума на Рут на Кичка, като поясни, че й я изпраща Георги Христов с посланието, когато й е тъжно, да си го пусне, за да се посмее. Това видимо обиди Рут Колева, която коментира, че зад този „смешен“ албум стои труда на много хора.

Изненадващо в скандала се замеси името на бургаската изпълнителка Тони Димитрова, която в смс до Мариана Попова изразила подкрепа за Рут и отравила критика към Кичка. След като се изясни кой, на кого, какво е казал, всички присъстващи се обединиха около тезата, че музиката и изкуството трябва да доставят удоволствие, а артистите да радват хората.

#Музикална академия #Етиен Леви

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници