Златка Райкова ще спасява Къщата от извънземни

Златка Райкова ще спасява Къщата от извънземни
Снимка: Нова телевизия
A A+ A++ A

По време на вторите елиминации на Big Brother All Stars 2013 зрителите ще видят Златка Райкова в ролята на истински супергерой. В своето индивидуално предизвикателство плеймейтката ще се превърне в „Супер Злати“, за да сложи край на всички проблеми в Къщата.

След като Златка неведнъж показа силен дух в шоуто, тази вечер Big Brother ще й даде възможност да затвърди имиджа на „супермомичето“ на Big Brother All Stars 2013. Като истински герой Златка ще има таен сигнал, който ще индикира, че някой се нуждае от нейната помощ. Всеки път когато чуе звъненето на телефона в Къщата, тя ще трябва моментално да изпълни задачата на Big Brother, втурвайки се напред със своя девиз: „Супер Злати ще спаси света ти!“.

Облечена със специален костюм, Златка ще трябва да опази съквартирантите от извънземни, да се справи с вредители в къщата и да извърши още много геройства. При успешна мисия, тя ще получи изненада от любимия й Георги, както и възможност да спечели вечеря за останалите съквартиранти.

Гости в лайв студиото ще бъдат продуцентът Маги Халваджиян, певицата Кали и бившите ВИП съквартиранти – Йоко и Пламен Медаров.

#Big Brother All Stars 2013 #Златка Райкова #Маги Халваджиян #Кали

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »