Етиен пее Hit the road Jack на португалски в Музикална академия

Етиен пее Hit the road Jack на португалски в Музикална академия
Три седмици останаха до финала в Музикална академия. Снимка: ТВ 7
A A+ A++ A

Три седмици останаха и само 6 звезди, които се състезават за голямата награда от 100 000 лева. В петък вечерта пред тях стои предизвикателството да изпеят голям хит в различен аранжимент. Това се оказа една от най-трудните задачи до момента и всички репетираха много упорито.

Втората песен, която ще изпълнят звездите, е в памет на легендите на българската музика, защото великите изпълнители трябва да се помнят. Кичка Бодурова ще изпее песента на Лили Иванова „Измислица“, а трибютната й песен ще бъде „Една българска роза“ на Паша Христова.

Етиен ще изпълни Hit the road Jack на португалски. Второто изпълнение ще бъде в памет на Петър Гюзелев и е големият хит на Щурците „Рок в минало време“. Поли ще пресъздаде песента на Adele Rolling in the deep, като за изпълнението й танцьорите, както винаги, ще изненадат зрители и жури с уникална хореография, пресъздавайки Тайната вечеря.

Втората песен на Поли е „Чико от Пуерто Рико“ на Леа Иванова. Дичо ще изпълни Entersandman на Metallica. Втората му песен е „Синьо“ на Сленг в памет на Дими. Жоро ще представи Stay на Rihanna, преобразена до неузнаваемост, а втората му песен е „Блажени години“ на големия Жоро Минчев.

Прея ще представи Nobody’s wife на Anouk. Второто й изпълнение е на Емил Димитров - „Ако имах чук“.

#Музикална академия #Етиен Леви #Прея #Кичка Бодурова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »