Лудогорец ликува след исторически успех

Лудогорец ликува след исторически успех
Лудогорец отбеляза исторически успех и е на първо място в своята група в Лига Европа.
A A+ A++ A

"Дори и резултатът да бе негативен, пак щях да бъда доволен от футболистите, защото много умно изиграхме мача", заяви старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев след победата над ПСВ Айндховен с 2:0.

Българският шампиони записаха втори успех над именития си съперник и се превърнаха в първия роден тим, който си осигурява първото място в своята група в Лига Европа.

"И днес да беше негативен резултата, пак щях да бъда горд от отбора. Много умно го изиграхме мача, внимателно, помогна ни естествено и червения картон на техния играч, но това не омаловажава играта. Излязохме с нагласата да победим и победихме", каза Стоев след двубоя.

"Надявам се да продължим по същия начин, поздравявам футболистите. Целта беше да не им даваме топката. Не смея чак толкова да мечтая, за да не стане нещо. Аз съм спокоен, отборът израства. Определено си спомням от първия мач със Слован до последния с ПСВ, има изключително израстване в отбора. Играем без никакво притеснение в Европа. Дано имаме добър жребий, за да продължим напред. Но с който и да играем, мисля, че ще продължим с тази увереност", допълни старши треньорът.

"Между 1,5 и 2 милиона евро ще бъде бюджетът ни за зимна селекция, като ще търсим 1-2 класни футболисти", заяви от своя страна собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев.

#Лудогорец #Лига Европа #Кирил Домусчиев #Стойчо Стоев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници