Епичен скандал между Пенка и Маги Желязкова в Big Brother All Stars

Епичен скандал между Пенка и Маги Желязкова в Big Brother All Stars
Пенка и Маги влизат в епичен скандал в Къщата. Снимка: Нова ТВ
A A+ A++ A

В четвъртък вечерта ще избухне епичен скандал между безмълвно враждуващите Маги Желязкова и Пенка в Къщата на Big Brother All Stars. Въпреки привидното безразличие емоциите на двете ще се отприщят и за първи път гласно ще изкажат мнението си една за друга.

След като Златка Райкова и Златка Димитрова направиха опит да скрият запаси от храна за „черни дни“, днес те ще бъдат обвинени от Пенка в кражба. Негодуванието на Маги от несправедливите обвинения на Пенка ще бъде толкова голямо, че ще прерасне в истински конфликт, надскачащ битовите теми в Къщата.

Сред многото пререкания за храна всеки един от съквартирантите тайничко си мечтае за богато меню и деликатеси. Довечера Big Brother ще постави Мисия на най-силните мъже в шоуто - Киро Скалата и Финдо. Чрез специални приспособления за създаване на вакуум, те ще получат възможността да се преборят за истинско угощение в Къщата.

В сряда вечерта се проведоха вторите номинации за Big Brother All Stars 2013, по време на които предложенията от изповедалнята бяха излъчени директно на останалите съквартиранти.

Италианецът Лео беше първият обявен, след като неговият отбор загуби в седмичната игра. Той беше последван от Златка Райкова, Пенка и Джийсън Брад Люис, които бяха най-често предлагани за изгонване от шоуто.

#Big Brother All Stars 2013 #Пенка #Маги Желязкова #Златка Райкова #Киро Скалата

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »