Гришо води в класацията „Ерген на годината“

Гришо води в класацията „Ерген на годината“
A A+ A++ A

Най-добрият български тенисист Григор Димитров води в класацията „Ерген на годината“ в категория „Спорт“.

Класацията стартира преди месец в интернет пространството, където желаещите да подкрепят своя фаворит могат да го направят на www.svetsko.bg. Това е първото по рода си допитване в България, което цели да покаже свободните мъже в категориите „Шоубизнес“, „Спорт“, „Бизнес“ и „Политика“.

В категория „Спорт“ абсолютен фаворит е Григор Димитров-Гришо. Той наистина в момента е суперпопулярен, освен със спортните си завоевания, и с връзката си с тенисистката Мария Шарапова. Според много от западните издания двамата дори били вече пред женитба, а Гришо подарил годежен пръстен на любимата си Маша. Всички с нетърпение очакваме развитието на този любовен романс.

След Гришо се нарежда автомобилният състезател Илия Царски. Един от най-добрите ни рали пилоти печели състезание след състезание. Спортистът от дълго време няма сериозна връзка. Това наистина го прави един от най-желаните ергени, а гласовете за Царски с всеки изминал ден се увеличават главоломно.

ММА-боецът Светлозар Савов е трети според моментното гласуване. Красавецът е една от надеждите в този толкова популярен спорт.

#Григор Димитров

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »