Стенли напусна Музикална академия

Стенли напусна Музикална академия
A A+ A++ A

Три седмици преди финала на Музикална академия зрителите станаха свидетели на най-напрегнатите елиминации от началото на шоуто.

Дичо, Стенли и Прея се състезаваха за оставане в Академията. Тримата се представиха блестящо при изпълнението на първата си песен. Това затрудни журито в решението им кого да спасят. Те дадоха поравно гласовете си на Дичо и Прея. Късметът определи в Академията да се върне Дичо и да продължи състезанието за 100 000 лева.

Стенли напусна Музикална академия след зрителски вот от 42,2%, с осем процента по-малко от подкрепата за Прея - 50.74%. Съпругата на Стенли, актрисата Людмила Сланева-Локо, бе негов защитник. По повод коментарите, че той мрънка много в Академията, тя каза, че „идеално й харесва така, като не си мълчи“ и спечели публиката с любовта и страстта, която открито показа към половинката си.

Прея бе видимо щастлива от факта, че продължава в шоуто. Шоколадовата изпълнителка неколкократно заяви, че за нея това е голям шанс и тя ще се бори с всички сили до финала.

Рут Колева и Кичка Бодурова отново се скараха. Рут обвини Кичка, че тя сама организира вота към себе си, чрез различни фен клубове. Кичка не издържа и многократно нарече джаз изпълнителката stupid girl (глупаво момиче).

#Музикална академия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници