Баща на идеята за 7-ми блок на АЕЦ „Козлодуй” е Доган, заяви Костадинов

Баща на идеята за 7-ми блок на АЕЦ „Козлодуй” е  Доган, заяви Костадинов
Камен Костадинов от ДПС. Снимка БГНЕС
A A+ A++ A

Състоянието на Доган е напълно нормално след изживения шок да види човек с насочен пистолет срещу себе си, коментира в студиото на Нова телевизия зам.-председателят на ДПС Камен Костадинов.

Изказването му бе по повод информацията, че Ахмед Доган е в депресия и поради това не може да посещава заседанията на съда по делото срещу нападателя си Октай Енимехмедов.

Костадинов определи поведението на Доган като напълно разбираемо, че не иска да се среща в съда с Октай. Той припомни, че преди два месеца Доган е заявил, че ще оттегли обвинението си срещу Енимехмедов.

Относно скандалът, разразил се около преведода на странни суми по банков път от сметка на вече бившия председател на Народното събрание Христо Бисеров, той обяви, че няма никаква информаци извън публично оповестената. Костадинов изрази надежда, че досъдебното производство ще даде по-ясне отговор за сметката на Христо Бисеров и посочи, че сега тя се проверява щателно.

„Атака” не е партньор на кабинета на Пламен Орешарски”, обяви Камен Костадинов пред водещите на „Здравей, България”.

По думите му ДПС ходи на работа, обсъжда политиките, изследва позицията си по различни обществено-политически теми и формулира своето поведение.

Запитан дали общият враг – ГЕРБ, сплотява ДПС и „Атака”, Костадинов заяви, че базисните ценности и поведението на ДПС като партия не се е променило през последните 20 години. Костадинов заяви, че баща на идеята за изграждане на 7-ми блок на АЕЦ „Козлодуй” е Ахмед Доган.

„Винаги сме твърдяли, че „Белене” има спорна икономическа ефективност, но 7-ми блок на АЕЦ „Козлодуй” е ефективен проект, върху който трябва да се работи. Първи за 7-ми блок на АЕЦ „Козлодуй” заговори Ахмед Доган преди 3-4 години”, коментира той.

#ДПС #Камен Костадинов #Ахмед Доган #Пламен Орешарски #ГЕРБ #Атака #Костадинов #Христо Бисеров

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"