Станка Златева отказала един милион евро от Азербайджан

Станка Златева отказала един милион евро от Азербайджан
A A+ A++ A

„Аз съм съвсем обикновен човек като всички останали, който си върши професионалните задължения. Разочарована бях след загубения финал в Лондон и също в Пекин. Имаше много хора, които ме подкрепяха и ми помагаха да стигна дотам. Всеки един от тях имаше очаквания, но не се изпълниха“, каза шампионката по борба Станка Златева в предаването „Всяка неделя“.

„Симеон Щерев вече е треньор на мъжете в Азербайджан. Това е човекът, който ме доведе до този връх. Аз обаче съм българка. Никога няма да се продам. Щерев не се продаде - той беше изгонен“, коментира Златева.

„Ще разговарям с федерацията. Може да се готвя заедно с жените в Азербайджан. Искам да видя дали могат да ми предложат такива условия. Ако не - предпочитам да се откажа и ще се откажа достойно, защото аз не съм предател. Този човек ме е издигнал. Късно ми е да почвам с нов треньор и да уча нови техники. Вече съм на 30 години“, категорична е шампионката по борба.

„И аз искам да зарадвам хората още веднъж, да покажа, че наистина мога. Но трябва да осмисля нещата. Не съм влизала в зала от една година. Парите не са важни за мен, ако бяха - можех да отида в Азербайджан или Казахстан. Те ми предлагаха повече пари, отколкото съм виждала през живота си - един милион евро. Но аз обичам България и никога не съм се замисляла да си тръгна“, призна Златева.

#Станка Златева #Симеон Щерев #борба

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници