Стенли е изнервен от изолацията в Музикална академия

Стенли е изнервен от изолацията в Музикална академия
A A+ A++ A

Двумесечната изолация се отразява зле на свободолюбивия Стенли и той е много неспокоен.

Откровено си признава, че нервите не му издържат и иска да си ходи вкъщи. Освен това страда от възпаление на очите, прави си постоянни компреси за спадане на оттока, което допълнително прави престоя му още по-труден.

"Започвам да губя себе си в тук" сподели той и дори обмисли варианта да пее лошо на елиминациите, за да предизвика публиката да го пусне да си ходи при семейството.  Малко след това, обаче се взе в ръце и започна усърдно да репетира.

Стенли е на елиминации за първи път. Приема го нормално. Стана ясно, че при влизането си в шоуто той се е подготвил за поне 6 елиминаци с 6 песни, които очевидно няма да може да изпее, защото до финала на шоуто остават само 3 седмици. На този концерт той ще представи песента "Есен", която е пял преди 30 години в консерваторията. Според регламента на шоуто трябва да я изпълни в дует, което той смята за излишно, защото според него има парчета, които не са създадени за дует.

За да спази изискванията той започна да репетира с Кичка, но нещата не потръгнаха и от двете страни. Тя реши, че тоналността е твърде ниска за нея, а той не хареса "чувството" на нейното изпълнение. Това доведе до странна развръзка и той покани за свой партньор Етиен,  с когото само до преди няколко дни бяха в конфликт. Етиен прие отзивчиво и нещата потръгнаха.

Другите двама номинирани Дичо и Прея са много по-спокойни. Рано сутринта те танцуваха по пижами  в спалнята пред погледа на сънения Георги. Дичо по принцип е сред най-раннобудните музиканти в Академията. Има дни, в които пие първото си кафе още по тъмно, независимо дали е бил на  участие предната вечер. Това за него са втори по ред елиминации и  явно е претръпнал, защото почти не репетира. Прея пък е доста усърдна и се подготвя старателно заедно с  вокалния педагог Алис Боварян.

#Музикална академия #Стенли

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници