Гечев: Циркът с протестите трябва да престане

Гечев: Циркът с протестите трябва да престане
A A+ A++ A

„Тежко и горко на държавата, когато групички от 50 или 500 човека пред парламента диктуват какво да се случва в държавата. Този цирк трябва да престане", коментира пред Нова телевизия Румен Гечев, депутат от БСП.

"Твърденията на ЕНП са обикновен политически пиар. Те разчитат на десните избиратели от България и си правят политически маркетинг. Няма политически гонения в България. Ако се намеква за работата на прокуратурата и повдигането на обвинения срещу бивши управляващи, това е независима власт и структура, в която политиците не се бъркат", каза Гечев.

"Работата на МВР е да защитава живота на гражданите и обществения ред. Когато се готвят засади, правят се опити да се преследват депутати, хвърлят се тежки предмети, блъскат се полицаи е нормално полицията да си върши работата. В нито един репортаж не се вижда полицията да напада и да бие протестиращите", категоричен беше депутатът от левицата.

Според него при създаденото положение и нестихващите протести изхода е само един - оставка и предсрочни избори.

"Правителството е станало по-добро само в едно нещо. Успяват да оцеляват все по-добре. Научили са се да се измъкват от всякакви ситуации. Управляващите са готови за предаване от типа на "Сървайвър", обясни бившият министър по европейските средства.

#Румен Гечев #БСП #протест

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници