Kolektiva.bg пуска пазаруване на кредит

Kolektiva.bg пуска пазаруване на кредит
A A+ A++ A

Сайтът за колективно пазаруване Kolektiva.bg предлага на своите клиенти възможността за покупки на кредит.

Първата по рода си услуга за България се осъществява с партньорството на TBI Кредит.

„Радвам се, че можем да предоставим тази нова услуга на нашите клиенти. Възможността за кредит не само улеснява пазаруването онлайн, но и дава шанс на повече хора да се възползват от изгодните сделки. Благодарен съм на нашите партньори от TBI кредит, с чиято помощ реализирахме идеята, за да подпомогнем развитието на онлайн търговията в България“, сподели Парис Чилдрес, управител на Kolektiva.bg.

Във всички сделки, предлагани от Kolektiva.bg, на стойност 150 лв. и нагоре, вече ще присъства и опцията „онлайн кандидатстване за кредит“ като част от процеса на закупуване. Само с един клик клиентът ще може да заяви кредит от TBI и да получи отговор до час. Договорът за кредит се доставя на адрес в най-кратък срок и ваучерът става валиден.

Kolektiva.bg е първият сайт за колективно пазаруване в България, предлагащ тази допълнителна услуга на своите клиенти. С опцията за разсрочено плащане изгодните сделки стават достъпни за всеки потребител.

Kolektiva.bg е част от Rebate Networks, инвеститор в 30 сайта за дневни оферти по целия свят, включително Dailydeal.de в Германия, Lashou.com в Китай, Piku.jp в Япония, notelapierdas.com.ar в Аржентина и Kolektiva.net в Югоизточна Европа.

#онлайн пазаруване

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Търговия
Последно от Търговия

Всички новини от Търговия »