Всички влакове се движат със закъснения

Всички влакове се движат със закъснения
Всички влакове в страната се движат със закъснение, съобщиха от БДЖ. Снимка: silistradnes.com
A A+ A++ A

Всички влакове в страната се движат със закъснение.

Обстановката по железопътната мрежа в страната остава усложнена и движението на влаковете се осъществява при тежки зимни условия, съобщиха от БДЖ.

Към 18.00 часа поради затруднения в извършването на маневрената дейност на Централна гара София са регистрирани закъснения в графика на следните влакове:

Бързият влак със задължителна резервация № 3623 „Чайка“ от София за Бургас се очаква да замине със закъснение от 120 минути.

Бързият влак № 5625 от София за Петрич се очаква да замине със закъснениe от 100 минути. Пътническият влак № 20105 от София за Червен бряг се очаква да замине със закъснение от 70 минути.

Бързият влак № 3622 от Бургас за София престоява от 17:40 часа в гара Гурково поради провиснал стълб върху контактната мрежа в района на гара Николаево.

Движението на всички други влакове в страната се осъществява с известни закъснения, които са в рамките на средно около 50 минути.

Движението на влаковете в участъка между гарите Димитровград и Свиленград е възстановено в участъка от Димитровград до Харманли. Все още се работи по възстановяване на движението в участъка между Харманли и Свиленград.

#БДЖ #влакове #закъснение

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Транспорт
Последно от Транспорт

Всички новини от Транспорт »

Инбет Казино

Анкета

Ще гласувате ли, ако има нови предсрочни избори