Кунева, Райчев, Майерхофер получиха отличията си за „Личности в Новините“ 2011

Кунева, Райчев, Майерхофер получиха отличията си за „Личности в Новините“ 2011
Екипът на Novinite.com (Sofia News Agency) и Novinite.bg заедно с трима от четиримата отличени за „Личности в Новините“ за 2011 г. и издателя г-н Максим Бехар. Снимка: M3 Communications Group, Inc.
A A+ A++ A

„Личностите в Новините“ за 2011 г., избрани от вас, читателите ни от България и от целия свят, получиха отличията си на специална церемония в Шератон София Хотел Балкан.

Г-жа Меглена Кунева, г-н Васко Райчев и г-н Андреас Майерхофер лично получиха наградите си от екипа на Novinite.com (Sofia News Agency) и Novinite.bg на церемония в Шератон София Хотел Балкан в присъствието на дипломати, журналисти, приятели и партньори на медията във вторник.

Президентът Росен Плевнелиев и бившият еврокомисар Меглена Кунева бяха избрани за „Личност в Новините за 2011 г. в категория „Политика“ в анкетите съответно на Novinite.bg и Novinite.com.

Г-жа Меглена Кунева, избрана за „Личност в Новините“ за 2011 г. в категория „Политика“ от читателите на Novinite.com (Sofia News Agency), получава отличието си от главния редактор на медията Иван Диков. Снимка: M3 Communications Group, Inc.

Председателят на „Делойт България“ Васко Райчев и главният изпълнителен директор на „М-Тел“ Андреас Майерхофер са „Личности в Новините“ за 2011 в новите категории „Бизнес“ и „Чужденец, работещ в България“ (Expat) на 11-ата традиционната онлайн анкета на Novinite.com.

Председателят на „Делойт България“ г-н Васко Райчев получава наградата за „Личност в Новините“ в категория „Бизнес“, присъдена му от читателите на Novinite.com (Sofia News Agency) и Novinite.bg, от главния редактор Иван Диков. Снимка: M3 Communications Group, Inc.

Над 9500 читатели от целия свят гласуваха в 11-ата анкета на Novinite.com (Sofia News Agency), най-голямата българска англоезична медия, през декември 2011 г. и януари 2012 г., избирайки за „Личности в Новините“ бившия еврокомисар Меглена Кунева, председателя на „Делойт България“ Васко Райчев и изпълнителния директор на „М-Тел“ Андреас Майерхофер.

Изпълнителният директор на „М-Тел“ г-н Андреас Майерхофер получава наградата за „Личност в Новините“ в категория „Чужденци, работещи в България“, присъдена му от читателите на Novinite.com (Sofia News Agency), от главния редактор Иван Диков. Снимка: M3 Communications Group, Inc.

По същото време читателите на Novinite.bg от България и чужбина избраха новия президент на Република България Росен Плевнелиев и председателя на „Делойт България" за „Личности в Новините“ за 2011 г.

Над 3600 читатели гласуваха в първата анкета за „Личност в Новините“ на Novinite.bg. Тази година читателите на Novinite.bg за пръв път участваха в онлайн гласуването за „Личност в Новините".

Победителят в техния вот – президентът Росен Плевнелиев – ще получи своята награда като „Личност в Новините“ 2011 в категория „Политика“ на специална среща с екипа на медията на 9 февруари 2012 г.

Чрез независимо гласуване в интернет в периода 6 декември 2011 – 15 януари 2012 г. читателите на Novinite.com и Novinite.bg у нас и в чужбина избираха своята „Личност в Новините". За пръв път в 11-ото издание на конкурса бяха обособени категориите „Политика", „Бизнес" и „Чужденци, работещи в България". За всяка категория бяха номинирани петима забележителни представители на политическия, икономическия и обществения живот в България.

Сред предишните носители на наградата „Личност в Новините" от 2001 г. насам са Ирина Бокова, Соломон Паси, Теодоси Спасов, Ралица Василева. През 2010 г. читателите на Novinite.com избраха за „Личност в Новините" българския еврокомисар Кристалина Георгиева. Победителят в категорията „Политика" през тази година Меглена Кунева повтаря успехите си от 2004 и 2008 г. според вота на читателите на Novinite.com (Sofia News Agency).

Novinite.com (Sofia News Agency) е най-голямата българска англоезична медия, която предлага новини в реално време, коментари, интервюта и анализи за събитията в България, насочени към международната читателска аудитория. Novinite.com (Sofia News Agency) e основана през 2001 г. от българския журналист, бизнесмен и PR експерт Максим Бехар. Стартът на новинарския сайт с новини в реално време е на 11 март 2001 г. Първият брой на единствения български англоезичен ежедневник The Sofia Morning News излиза на 1 юни 2001 г. Впоследствие е създаден и седмичникът The Sofia Weekly. През януари 2012 новинарският сайт www.novinite.com вече се радва на над 21 000 уникални посещения на ден от целия свят.

Българоезичният новинарски сайт Novinite.bg е основан на 22 октомври 2011 г. За четирите месеца онлайн са публикувани над 5000 статии, анализи и коментари, десетки интервюта и снимки. Със създаването на Novinite.bg качеството, професионализмът и високите стандарти на Novinite.com се пренасят и на български език. За четирите месеца онлайн Novinite.bg вече имат 4000 уникални посещения на ден. Като издание на Novinite.bg на 1 февруари 2012 г. излиза и първият брой на в. „Новините" – безплатен онлайн всекидневник на български език.

#Личност в Новините #Росен Плевнелиев #Меглена Кунева #Васко Райчев #Андреас Майерхофер

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"