Уил Смит продължава да излиза с предполагаемата си любовница

Уил Смит продължава да излиза с предполагаемата си любовница
Уил Смит и Марго Роби често са засичани заедно. Снимка: www.metro.us
A A+ A++ A

Уил Смит и австралийската актриса Марго Роби продължават да се появяват заедно, въпреки слуховете, че отношенията им са на път да сложат край на 16-годишния брак на звездата с Джейда Пинкет-Смит.

В момента Марго и Уил са в Буенос Айрес, Аржентина, където снимат общ филм, но при всяка удобна възможност двамата прекарват времето си заедно и извън снимачната площадка.

Преди две седмици избухна медиен скандал, след като се появиха техни снимки в интернет, на които двамата изглеждаха прекалено интимни, а тя беше полугола. Явно 45-годишният холивудски актьор и 23-годишната блондинка не са притеснени от слуховете, че имат връзка.

Марго дори написа в социалната мрежа следното неясно опровержение: „Работим нонстоп, просто дъх не ми остава. Няма абсолютно никаква истина в тези слухове, те са нелепи и разочароващи. Снимките са извадени от контекста“.

Първоначално комедията Focus трябваше да се снима с Бен Афлек и Кристен Стюарт, но и двамата се отказаха от проекта и така на тяхно място застанаха Смит и Роби.

#Уил Смит #Марго Роби #Бен Афлек

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници