В Сектор „Туризъм“ - от трън, та на глог!

В Сектор „Туризъм“ - от трън, та на глог!
A A+ A++ A

„Сектор „Туризъм” на Министерство на икономиката и енергетиката вероятно ще бъде върнат обратно в София“, съобщи в Пловдив ресорният заместник-министър Бранимир Ботев. Всъщност това не учудва никого, както и за никого не е новина.

Още когато преди малко повече от година секторът се преместваше в Пловдив, още тогава беше ясно, че това е една не просто недомислица, а направо нонсенс.

Кой ще е този, дето ще си зареже семейството, приятелите и дома си, за да отиде да работи на над 130 км.? Все пак, не сме в Америка, където такива разстояния са нещо нормално, само че там и пътищата, и автомобилите са доста по-различни от нашите.

Тогава от сектора напуснаха ценни кадри, а на тяхно място набързо бяха назначени нови хора. Така проблемът беше решен. Да, ама не стана точно така! Секторът понесе тежки загуби не само от към кадри, но и бяха похарчени доста бюджетни средтва, оказа се, напразно!

Така тогавашният министър Дянков изпълни обещанието си, да изнесе властта от София. За щастие успя само за „Туризма“, но и това ни беше достатъчно! Оказа се, че „грешката е вярна“, а днес кой ще понесе отговорността за това, след като Дянков отдавна го няма!?!

#Дянков #туризъм #кадри #София #Пловдив #Америка #Бранимир Ботев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от По ваш сигнал
Последно от По ваш сигнал

Всички новини от По ваш сигнал »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"