ГЕРБ предлагат анкетна комисия за случая „Бисеров“

ГЕРБ предлагат анкетна комисия за случая „Бисеров“
„При случая с Мишо Бирата нямаме никакъв резултат от телефонното обаждане и за вреда, нанесена на бюджета“, отбеляза Главчев. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

„Съвсем спокойно мислим да предложим такава временна анкетна комисия по случая „Христо Бисеров“, а защо не и за изчезналите секретни доклади, свързани с бившия премиер Сергей Станишев“, заяви зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Димитър Главчев.

Главчев направи коментара по повод сформирането на временна анкетна комисия за изтеклия от СРС разговор за Мишо Бирата, в който е разпознат гласът и на бившия премиер Бойко Борисов.

„Предлагането на временни анкетни комисии се превърна в практика на управляващите, тъй като те не могат да извършат нищо рационално и нищо смислено, което да се усети от населението“, каза още Главчев.

Според него предметът на работа на тези комисии е много близък до характера на работата на други държавни органи и е опит да се диша във врата на прокуратурата и да се дава насока на нейната работа.

„Предполагам, разбирате, че ви говоря за временната анкетна комисия за Мишо Бирата - не смятаме, че това е подходящият и правилен начин на действие, но ще подкрепим създаването й“, посочи Главчев.

„При случая с Мишо Бирата нямаме никакъв резултат от телефонното обаждане и за вреда, нанесена на бюджета“, отбеляза той.

#Димитър Главчев #ГЕРБ #Христо Бисеров #Мишо Бирата #Анкетна комисия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"