Младежите ни загубиха от Словения

Младежите ни загубиха от Словения
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Младежкият национален отбор на България допусна тежка загуба с 1:5 при домакинството си на Словения и загуби всякакви шансове за класиране на Европейското първенство. Мачът се игра в Стара Загора.

Отборът на Михаил Мадански бе подсилен от халфа на ЦСКА Ивайло Чочев, който пропусна двубоя с Дания в събота, но днес започна като титуляр в центъра на терена. Въпреки това, "лъвовете" направиха много слаб мач и записаха второ поредно домакинско поражение, предаде БГНЕС.

Единственото попадение за България вкара Александър Колев в 28-та минута.

„Загубихме съвсем заслужено. Смятам, че изиграхме най-слабия си мач, откакто аз съм треньор. Вината е изцяло моя, направих поредица от грешки и в състава, и в мотивацията на отбора. Изкарахме много неприятни 10 дена, това бе най-тежкият лагер, който сме имали", заяви Мадански след мача.

„Футболистите нямат вина – те играха толкова, колкото можаха. Настроението беше изключително минорно след загубата от Дания. Противопоставиха се, доколкото им бе по силите. Никакви странични фактори не ни повлияха, вината е изцяло моя.", каза още спецът.

#България #Словения #младежи

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници