Кунева към медиите: Спасете професията си!

Кунева към медиите: Спасете професията си!
„Никога не сме имали повече съмнения за честността на изборите“, обяви Меглена Кунева на пресконференция в София. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Спасете професията си, заплашена на тези избори, обърна се към медиите Меглена Кунева.

Бившият независим кандидат за президент, който зае третото място в изборната надпревара след претендентите на ГЕРБ Росен Плевнелиев и на БСП Ивайло Калфин, даде пресконференция в неделя, съобщи БГНЕС.

Тя коментира, че като слуша нещата, които премиерът Борисов говори, и като вижда как това бива отразявано в медиите на Делян Пеевски, се чуди кой на кого диктува – Борисов на Пеевски или Пеевски на Борисов.

Кунева обяви, че „медийният картел на Делян Пеевски“ не е отразил „каквото и да било“ от нейната кандидатпрезидентска кампания.

„Никога не сме имали повече съмнения за честността на изборите“, подчерта тя.

Според нея управляващите трябва да променят Изборния кодекс или ако искат, да го зачеркнат.

Кунева поздрави Росен Плевнелиев и Маргарита Попова за победата, като посочи, че те ще имат трудната задача да бъдат опозиция в партията, от която са излъчени.

Тя увери, че няма партиен лидер, с когото да се е договаряла – нито от БСП, нито от ДПС, нито от ГЕРБ.

„Обявиха ме за проект на кого ли не“, каза Кунева и добави, че не се е срещала със зам.-председателя на ДПС Лютви Местан.

„Мога да го кажа върху Библията“, отрече още веднъж тя срещата си с Местан.

Меглена Кунева съобщи, че няма да прави партия „на този етап“.

„Това, което аз искам, е да събудя нацията“, заяви тя, като уточни, че ще обиколи отново страната и ще обмисли в следващите месеци как да оправдае очакванията на хората и как да им предостави алтернатива.

#Меглена Кунева #ДПС #ГЕРБ #БСП #Лютви Местан #зам.-председател на ДПС #премиер #Борисов #Делян Пеевски #картел #избори 2011 #Росен Плевнелиев #Ивайло Калфин #Изборния кодекс #Библия #партия #избори

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2011
Последно от Избори 2011

Всички новини от Избори 2011 »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници