Роми биха възрастна жена в автобус 72 в София

Роми биха възрастна жена в автобус 72 в София
Снимка: bezpartien.com
A A+ A++ A

Няколко роми биха възрастна жена в столичния автобус 72 в понеделник сутрин. Инцидентът станал между спирките на бул. "Вардар", бул. "Възкресение" и ул. "Гюешево", съобщава vesti.bg

До инцидентът се стигнало, след като една жена започнала да крещи, че възрастна дама ѝ бие детето, разказва очевидец на случката.

"Няколко роми - най-вероятно нейни спътници, се намесиха и започнаха да бутат и удрят набедената жена, на видима възраст между 50-60 години. Междувременно автобусът стигна до спирката на бул. "Възкресение", където групата започна да бута жената, за да я изтика от превозното средство. Жената успя да се задържи в автобуса. До следващата спирка на ул. "Гюешево" жената получи още няколко удара в главата.", казва още очевидецът.

Жената успяла да се свърже с тел. 112, за да каже, че е била бита в автобуса, че нападателят ѝ все още е там и я заплашва, че ще слезе с нея на спирката.

Няколко от пътниците в автобуса опитали да задържат агресивния мъж, за да не успее да слезе на спирката, и евентуално да бъде предаден на полицията, но той успял да избяга.

#роми #спирка #автобус

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"